EETHUIS SEVIL ALI BABA AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3562 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Sevil Ali Baba Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 0:34 As a return customer, getting a Turkish pizza and chicken döner, I have to say the food was delicious! It arrived on time, and as hot as I would get it if ordered at the restaurant. Thanks again for consistently great service!
30 jan 2023 om 22:02 Delivery took longer than expected time. Food was obviously in the bag for a while as it was all soggy by the time it was received. It was also spilt across the bag. Food not great quality.
30 jan 2023 om 20:29 Good service. Food is great, as always. Love it!
30 jan 2023 om 7:51 The best mijn favo restaurant!
30 jan 2023 om 4:52 2 adet kapsalon ve 1 adet cola+ayran sipariş ettik ama içecekler gelmedi
30 jan 2023 om 1:25 Lekker eten en snelle bezorging
29 jan 2023 om 21:21 8 euros for a falafel wrap the size of three fingers! Super small portions . Dry not enough salad. Pitta bread is way too small for the price and fries are soggy and old. Horrid experience
29 jan 2023 om 19:08 Eten was heerlijk, en oprecht ze geven je meer dan dat je besteld. Op de manier van als je klein pita broodje met shoarma besteld gooien ze hele broodje goed voel. Eten was heerlijk. Bedankt voor je service
29 jan 2023 om 13:32 Heerlijk!
29 jan 2023 om 1:29 Blijf t zeggen daarom bestel ik zo vaak, hartstikke lekker
29 jan 2023 om 1:28 Heerlijk gegeten bedankt toppers
29 jan 2023 om 1:27 Echt super shoarma, als ik hieronder lees wat ene G de plaats voor reactie kan ik dat niet begrijpen, eten is echt super en ben al jaren vaste klant